Városlista
2024. szeptember 16, hétfő - Edit

Hírek

2011. Augusztus 02. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Pálinkáért golfozott Gesztesi Károly

Pálinkáért golfozott Gesztesi Károly

Gesztesi Károly köztudottan nagy golfrajongó. A színész nem szeret tét nélkül játszani, így fogadott barátaival legutóbbi játékuk alkalmával. A nyeremény nem más, mint Gesztesi másik szenvedélyének tárgya, a pálinka.

A színpad és a filmvászon mellett Gesztesi Károly egyre többször tűnik fel az ország különböző golfpályáin. Az elmúlt öt évben a színész szenvedélyévé vált az elegáns sport.

"Sokan úgy gondolják, a golfozáshoz nem kell különösebb erőnlét, pedig egy-egy verseny alatt több kilométert is sétálunk. Igazán a külföldi versenyeket szeretem, ott tudok igazán a sportra koncentrálni. Hatalmas társasággal szoktunk utazni és az első napok bulijai után mindenkiben feléled a versenyszellem és csak az a fontos, hogy nyerjen." - árulta el Gesztesi Károly, aki ezúttal egy mini bajnokságra hívta ki barátait a Golf Academy-n. A tét nem volt jelentéktelen, hat üveg pálinkáért folyt a harc.

"Örülök, hogy ezúttal nem nekem kellett hoznom a pálinkákat, hanem én nyertem." - mondta Gesztesi Károly. - "A komolyabb versenyek után is mindig koccintunk a győzelemre, általában külföldön is az én szobám mindig a találkozópont. Így ez most sem maradt el, egyből megkínáltam a fiúkat a győztes gurítás után." - tette hozzá a színész, akinek a cserszegi fűszeres szőlő mellett a birs az egyik legnagyobb kedvence a jellegzetes, sötét üvegű márkából.

STOP

Címkék: Gesztesi Károly

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).

2024. Szeptember 06. 08:26, péntek | Bulvár

A Nélküledet játssza a legújabb zenélő út Magyarországon

Hatvan és Lőrinci között, a 21-es főúton készült el Magyarország harmadik zenélő útburkolata